• fasta +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Varför behöver vi utrustning för miljötestning?

Släpp tid: 2020-08-11 16:44:46  träffar: 30

Industriprodukter i tillverkning, hantering, lagring, applicering kommer att ha olika temperatur och fuktighet, klimat och yttreVillkor.Produktens fysikaliska och mekaniska egenskaper och till och med kemiska egenskaper.Byt.kan få produkten att förlora effekten, minska värdet eller skapa fara!Därför har länder runt om i världen utvecklat olika provningsspecifikationer för olika produkter, så att köpare och säljare kan nå samförstånd.I produktutformning, forskning och utveckling, inkommande material, leveranskontroll för att uppnå kvalitetGaranti.Tester kallas pålitlighet eller pålitlighet.


Den s.k. utrustningen för miljöprovning är: simulera olika naturliga miljöförhållanden (t.ex. temperatur, luftfuktighet, vibrationer, regn, damm, luftvolym osv.), testa produkttoleransen i olika miljöer, använda för att testa kvalitetssäkring, tillförlitlighet, för att säkerställa och förbättra produktkvaliteten.att förbättratrovärdighet.Bredvidsom används inom olika industrier såsom elektronik, halvledarutrustning, optoelectronics, kommunikation, hårdvara, aerospace, maskiner, universitetslaboratorier, bildelar, motor-, medicinska, kemiska, sportutrustning och andra industrier.


Med många års erfarenhet av tillverkning av utrustning för miljöprovning kan Lituo Instruments möta kunder och kunder.;39; krav på simulering av olika miljöer.Alla produkter kan tillverkas i enlighet med kunderna och35.39; krav och tillhandahålla utrustning för tillförlitlighetsprovning i enlighet med internationella standarder.


Tidigare: Miljötyp Testmaskin Underhåll H...

Nästa: Hur försvinner formaldehyd?