• fasta +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Miljötyp Testmaskin Underhåll Hemlighet

Släpp tid: 2021-03-19 10:59:08  träffar: 63

environment Type Test Machine Maintenance Secret

lituo Instrument av produktionsmiljöprovningsmaskin Eftersom marknaden har erkänts och älskats av kundernas massor, flera typer av gemensam miljöprovningsmaskin med varm och kallt slagprov, hög och låg temperatur Testkammare, dammkammare, Digital Konstant temperatur Vattenbadkruka, Konstant temperatur och fuktighetstestmaskin, Ange typ Konstant temperatur och fuktighetstestrum, resistent mot klimatkammare, blir våt i regntestkammaren, snabb temperaturtestkammare, saltspray Testmaskin, ånglösningstestmaskin, och så vidare.





s faktum, vi kan inte bara garantera det vackra utseendet på varje detekteringsutrustning, men också Med hänsyn till den intakta, flexibla och effektiva driften av utrustningen, vilket är vår mest grundläggande inledande avsikt, så att kunderna kan känna sig lugna.


s så det är en fråga detnär machin e kommer ut ur fabriken, hur ska vi använda det ordentligt och göra livslängden för utrustningen längre genom underhåll?

xiaobian att dela med dig en mer praktisk tre punkter i Miljöprovningsmaskinens underhålls tips:


1. Sätt utrustningen på en sval och ventilerad plats, undvik direkt solljus eller fuktig miljö.




2. I slutet av varje test, klippa av batteriet och lämna inte enheten i ett tillstånd av laddat vänteläge under lång tid.


\\n \\n \\n3. Rengör regelbundet dammet på utrustningen, registrera användningen av utrustningen och kontakta proffs eller tillverkare vid misslyckande \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nthese är enkla detaljer som ofta förbises av oss, Men om vi verkligen gör det, kommer det att vara en stor fördel för vår utrustning själv, vilketnaturligtvis kommer att förbättra vår arbetseffektivitet. \\ N \\ NAbout mer Miljöprovningsmaskin Underhållskunskap Du kan ringa vår kundtjänst, lituo instrument sedan starten, har Lita på kvalitet och service för att imponera på konsumenterna, vi producerar var och en är strikt testad, välkomnanya och gamla kunder att välja! \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Den tredje generationen kammare f...

Nästa: Varför behöver vi utrustning f...